AardgasvrijCafe

Het verse regeerakkoord kondigt verdere verhogingen van de aardgas belasting aan en verlaging van de elektriciteit belasting. Daarom wordt de saldering regeling elektra vervangen voor een teruglever vergoeding. Hoor meer daarover op het Aardgasvrijcafe!

Waar herken jij je in?

 • Wil jij weten of en hoe jouw nieuwe of verbouwde appartement/ woning aardgasvrij wordt?
 • Wil jij weten welke aardgasvrije oplossingen er zijn voor koken, warm water en jouw warme huis?
 • Wil jij weten hoe jouw persoonlijke situatie jouw kansen vergroot of juist niet?
 • Wil jij weten – juist samen met je partner – waarover en hoe te beslissen over jouw warmte en kookbehoeften en -wensen?
 • Wil jij weten hoe zelf aan het (ver)bouw stuur zitten, maar wel met de laatste kennis van gezondheid, genot en duurzaamheid?

Als je je hierin herkent is dit Aardgasvrijcafe zeer handig voor jou. Want in weinig tijd ben je op de hoogte en weet je hoe je op de hoogte blijft! Dit leer en werk Cafe kost normaal 97 euro, maar je kent me nog niet…, daarom voor jou deze tijdelijke aanbieding!

Reserveer direct je plek in de GRATIS* AardgasvrijCafe! en ga snel verder in het realiseren van jouw aardgasvrije droomthuis wensen, eisen en randvoorwaarden.

Meld je direct aan voor het AardgasvrijCafe

 

Wist jij dat?

Als je overstelpt wordt door voorbeelden, wensen en ideeën van je partner voor jullie woning en je hebt geen idee waar je moet beginnen? Grijp nu de kans om duidelijkheid te krijgen in wat nu voor jou en je partner het beste is in het kiezen in kwaliteit, budget en tijd.

Je ontdekt gegarandeerd:

 • Wat nu precies jouw persoonlijke wensen en eisen zijn. [Mijn woon(werk)visie]
 • Wat daarin voor jou echt belangrijk is en wat minder. [Mijn prioriteiten]
 • Welke keuzes je allemaal kunt maken en hoe je daaruit kiest. [Mijn keuzes]
 • Wat bedoeld wordt met veel woorden en begrippen die de bouwwereld gebruikt. [Mijn kennis]
 • Hoe je ervoor zorgt dat jouw keuzen ook echt gemaakt worden. [Mijn invloed]
 • Wat de kracht is van SAMEN DOEN. [Mijn win-win]

Als je het gevoel hebt steeds achter de feiten aan te lopen, geen greep hebt op jouw wensen en eisen en zo telkens tijd te kort hebt voor een weloverwogen beslissing.

Daarbij de helderheid zoekt om goed te gaan met je verantwoordelijkheid over kwaliteit, tijd en geld met echte rust in je hoofd.

Ik neem je graag mee in jouw persoonlijke woonbehoeften om snel aardgasvrij te kunnen worden en om snel en helder te kiezen uit wat jij nodig hebt daarvoor in jouwaardgasvrije thuis.

Reserveer direct je plek in de GRATIS* AardgasvrijCafe! en ga snel verder in het realiseren van jouw droomthuis wensen, eisen en randvoorwaarden.

Meld je direct aan voor het AardgasvrijCafe

Jouw 7 stappen naar Aardgasvrij!

Je hebt je het ebook succesvol aangevraagd.